KAINUUN MAAKUNTAHANKE 2018

16.1.2018

Rajaseutu ry tukee vuonna 2018 Kainuun maakunnassa pääosin vapaaehtoisvoimin toteutettavaa toimintaa myöntämällä HANKETUKEA yhdistysten tai yhteisöjen organisoimille erilaisille hankkeille. Palkitsemalla VUODEN RAJASEUTUTEON/-TOIMIJAN haluamme nostaa esiin Kainuussa tapahtuvaa hyvää toimintaa ja toimijoita ja palkita ne Vuoden rajaseututeko tai Vuoden rajaseututoimija -tunnustuksella.

Rajaseutu ry:n toiminnan tärkeä kohderyhmä ovat rajaseudun nuoret ja toivomme  tämän näkyvän hakemuksissa hanketueksi ja ehdotuksissa rajaseututeoksi/-toimijaksi. Toiminta ja hankkeet, jotka sitouttavat nuoria kotiseudulleen, myötävaikuttavat  heidän pääsyynsä työelämään, edistävät nuorten omaa yritys-, harrastus- ja vapaaehtoistoimintaa, ovat esimerkkejä toiminnasta, jota haluamme tukea.

1. Hanketuki kainuulaisiin hankkeisiin

Esitykset tuettaviksi hankkeiksi pyydetään tekemään 31.3.2018 mennessä alla olevalla hakulomakkeella. Rajaseutu ry:n hallitus tekee päätökset tuettavista hankkeista huhti-/toukokuun vaihteessa. Hanketukeen on varattu 10.000 euroa.

2. Vuoden rajaseututeko tai Vuoden rajaseututoimija

Ehdotuksia Rajaseutu ry:n tunnustuspalkinnon saajaksi voi tehdä 31.5.2018 asti alla olevalla lomakkeella. Tunnustukset jaetaan loppukesällä.