Rajaseutu ry

Rajaseutu ry:n toiminta käynnistyi Helsingissä vuonna 1923. Rajaseutu ry on vapaaehtoisvoimin toimiva aatteellinen yhdistys, joka on saanut varansa testamentti- ja muista lahjoituksista ja niiden tuotoista. Yhdistyksellä on jäseniä eri puolilla Suomea. Rajaseututoimisto sijaitse Helsingissä.

Rajaseutu ry järjestää jäsenilleen ja muille rajaseudun ystäville retkiä, jotka suuntautuvat pääkaupunkiseudun lähellä oleviin kohteisiin tai yhdistyksen hanketoimintaan ja Vuoden Rajaseutu -huomionosoituksiin liittyviin tilaisuuksiin.

Rajaseutu ry myöntää vuosittain opintoapurahoja toisen asteen opiskelijoille, jotka tarvitsevat taloudellista tukea ja ovat kotoisin yhdistyksen toiminta-alueen kunnista. Yhdistys myöntää myös avustuksia äkillisiin taloudellisiin vaikeuksiin joutuneille rajaseudun lapsiperheille ja yksinäisille henkilöille.

Otamme mielellämme mukaan uusia jäseniä ideoimaan ja kehittelemään uutta toimintaa ja tapahtumia. Lähde mukaan hyvää mieltä tuottavaan toimintaan!

Voit tukea rajaseututyötä myös ostamalla Rajan joutsen -tuotteita; kortteja, adresseja, rintamerkkejä tai liittymällä Rajaseutu ry:n kannatusjäseneksi.

Parikkalan Sanomat haastattelee Raunia.
Yhdistyksen jäseniä patsaspuistossa.
Naistoimikunnan aktiivit Inka ja Kirsti viihtyivät messuilla.