HANKETUKEA YHDISTYKSILLE TOIMINTA-ALUEEMME POHJOIS-POHJANMAAN JA ITÄ-LAPIN KUNNISSA

24.1.2019

Rajaseutu ry tukee vuonna 2019 rahallisesti hankkeita, jotka kohdistuvat nuorten aktivointiin tai vanhusten kotona selviytymiseen. Tänä vuonna osoitamme tukemme toiminta-alueemme Pohjois-Pohjanmaan kuntien: Kuusamo, Taivalkoski, Pudasjärvi ja Vaala sekä Itä-Lapin kuntien: Salla, Kemijärvi, Savukoski, Pelkosenniemi ja Posio yhdistyksille ja vapaaehtoistoimijoille.

Hanketukea myönnetään toiminnalle, joka myötävaikuttaa nuorten pääsyyn työelämään tai edistää nuorten omaa yritys-, harrastus- tai vapaaehtoistoimintaa ja sitouttaa näin heitä kotiseudulleen.
Avustusta myönnetään myös toiminnalle, joka tukee ikäihmisten kotona selviytymistä esimerkiksi ennakoivin toimin kuten vanhusten kuntoa ylläpitävät liikuntahankkeet, digiratkaisuja hyödyntävät hankkeet sekä niiden käyttöön kouluttaminen tai vanhusten yksinäisyyden lievittäminen erilaisin aktivointi- tai yhteydenpitoratkaisuin. Hanketukea voi käyttää myös isomman (Leader- tai vastaava) hankkeen omarahoitusosuuden kattamiseen.

Hakemukset pyydetään tekemään 15.3.2019 mennessä alla olevalla hakulomakkeella.

Päätökset tuettavista hankkeista Rajaseutu ry:n hallitus tekee huhti-/toukokuun vaihteessa. Hanketukeen on varattu yhteensä runsaat 10.000 euroa.

Jaamme myös VUODEN RAJASEUTUTEKO ja VUODEN RAJASEUTUTOIMIJA -tunnustukset yllä mainituista kunnista kotoisin oleville vapaaehtoistoimijoille. Palkinnolla haluamme tuoda lisää näkyvyttä kolmannen sektorin työlle ja  nostaa esiin hyvää toimintaa ja toimijoita.

Ehdotuksia voi tehdä 31.5.2019 asti alla olevalla lomakkeella. Tunnustukset jaetaan myöhemmin ilmoitettavassa tilaisuudessa kesällä/syksyllä.